Kuinka sulkea PayPal tili?

Jos olet henkilö, joka on merkittävästi riippuvainen tekniikasta ja Internetistä, sinun on asennettava useita ohjelmistoja tarpeidesi mukaan. Nykyään on saatavilla erilaisia sovelluksia, mutta yksi parhaista, joita olet koskaan tavannut, on PayPal kaltainen maksualusta.

Se on eräänlainen järjestelmä, jonka avulla voit kätevästi lähettää rahaa, vastaanottaa varoja, huolehtia kuluistasi jne. ilman vaikeuksia. Tämän seurauksena sinun tulee muistaa varmistaa, että käytät tätä alustaa parhaalla mahdollisella tavalla PayPal tuki tiimin ohjauksella heti, kun saat aikaa. Tämän ohjelmiston avulla voit myös luoda lahjakortteja, jotka voit lähettää perheellesi tai läheisillesi ilman lisähaasteita.


Jos sinulla on yritys, PayPal avulla voit myös tarjota kuluttajille turvallisen online-tapahtumaprosessin onnistuneesti. Siinä on myös luotettava käyttöliittymä, jota voit mukauttaa tarpeidesi mukaan. Kaikki nämä tekijät tekevät sinulle mukavasta parantaa online kokemustasi vastaavasti.


Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka hyvin olet perehtynyt teknologiaan ja Internetiin, sinun on silti vaikea ladata ja määrittää asiaankuuluvan sovelluksen, kuten PayPal, tarjoamia ominaisuuksia, jos tämä on ensimmäinen kerta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun täytyy luopua miel tymy ksistäsi.


Tämä johtuu siitä, että PayPal tekninen tuki tiimi voi helpottaa ongelmiasi nopeasti. He voivat tarjota sinulle useita vinkkejä, ratkaisuja ja ehdotuksia hyödyksesi. Lisäksi on olemassa muutamia ohjeita, joita voit seurata, jos haluat sulkea PayPal tili. He ovat:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata PayPal sovellus missä tahansa teknisessä laitteessa
  • Kun eteesi tulee pääikkuna, siirry heti Asetukset valikkoon
  • Luettelo vaihtoehdoista tulee näkyviin näytölle, napauta Tilin asetukset
  • Valitse seuraavalta sivulta Sulje tilisi ja anna sitten kirjautumistietosi
  • Napauta Sulje tili täyttääksesi tarpeesi onnistuneesti

Soita PayPal asiakaspalvelu numero saadaksesi lisätietoja muista palveluista ja toiminnoista.

Aiheeseen liittyvä blogi


Kuinka ottaa PayPal Auto Pay käyttöön?